OM Våra klasser

Vi tar hänsyn till rådande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten gällande Covid-19. När du kommer in i vår studio ber vi dig att tvätta dina händer och gärna använda handsprit innan du går in i lokalen. Hos oss finns mattor, bolster, block, filtar, kuddar och ögonkuddar att låna, men du går gärna ta med dig eget. Efter användning av mattorna och material använder du rengöringsspray som finns i lokalen.

  • Regeringen och FHM har släppt på restriktionerna gällande 10 kvm per person. Vår lokal rymmer 20 deltagare, men för att fortsätta känna trygghet i lokalen har vi valt att endast öka till 10 deltagare, med undantag för Restorative Yoga som har 8 deltagare.

Läs mer här

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och i och med att regeringen och FHM har släppt på restriktionerna gällande 10 kvm per person har vi valt följande;

Våran lokal rymmer 20 deltagare, men för att fortsätta känna trygghet i lokalen har vi endast öka till 10 deltagare, med undantag för Restorative Yoga som har 8 deltagare.

Läs hela vår Covid-information här.

Hos oss får du ett stort utbud

Med stora utbud på det öppna schemat är vårt mål att du lätt ska finna klasser som passar ditt behov och din dagsform. Ingen behöver vara vig, ingen behöver vara smidig, van att meditera, van att yoga eller ens duktiga på att andas långa djupa andetag.

Alla är välkomna

Vi guidar dig med anpassning för olika nivåer, kunskaper och behov. Vi skapar en tillåtande, ödmjuk miljö där fokus ligger på att du ska få lära känna dig själv i egen takt, utan prestation eller jämförelse med någon annan. Hos oss är alla välkomna i alla skeden av livet.

Hatha Yoga

En lugnare yogaform där positionerna hålls lite längre. Vi tar oss igenom solhälsningar, stående och sittande rörelser samt nedvarvning, vila och stillhet.

Meditation

Med hjälp av meditation tränar du upp din förmåga till koncentration och medveten närvaro, mer lugn och mindre stress.

På meditationsklassen på det öppna schemat kommer du få utforska olika tekniker och se vad som funkar för dig.

Pilates

Pilates kombinerar rörlighet med styrka som ger en smidigare kropp med bättre hållning. Du stärker din magmuskulatur, samtidigt avlastar och mjukar du upp muskler som är strama och överarbetade.
Rörelserna flödar med andetaget vilket ger dig ett inre lugn och fokus.

SOMAMOVE  

En holistisk träningsform där vi fokuserar på kropp & sinne.

Vi utför enkla, effektiva övningar som är inspirerade av bl.a. yoga & funktionell träning. Syftet är att det ska vara lustfyllt, där du jobbar utifrån din förmåga & dagsform, följden är att du blir stark & smidig.

Du får upp pulsen, men på ett varsamt sätt.

SomaMove är träning som du växer in i med kärlek till kroppen.

 

Restorative Yoga

Stillsam och meditativ yogaform. Här balanseras kroppens nervsystem, lugnar och läker.

Med stöd av bolster, block och filtar hålls ett fåtal ställningar under en längre stund, minst 10 minuter. Huvudfokus ligger på djupavspänning.

Yinyoga

Lugn och meditativ yogaform där varje position hålls i minst 3 minuter vilket ger dig tid att även lugna sinnet. fokus ligger på kroppens bindvävnad, leder och ligament.

Det är framförallt områdena kring höften, låren, bäckenbenet och nedre delen av ryggraden som vi löser upp stagnationer och förbättrar cirkulationen. Yinyogan är ett utmärkt komplement till annan fysisk aktivitet.

Vinyasa yoga

Vinyasa betyder ”andningssynkroniserad rörelse” och är en dynamisk och fritt flödande yogaform.
Passar perfekt för dig som vill ha en varierad yogapraktik och utmanas fysiskt och mentalt.

Nidra Restorative

Här hyllar vi vilan, att bara vara & unna oss i att inte göra nånting.

Yoga Nidra är en meditationsteknik för djup avslappning. Nidra Restore erbjuder ett sätt att möta dig själ på ett vänligt, accepterande & stöttande sätt.

Du kommer att praktisera Restorative yoga i enkla sekvenser där yoga Nidra erbjuds genomgående genom hela klassen.

Du behöver mjuka sköna kläder.

Klassen erbjuds på det öppna schemat 1 fredag i månaden.

Kontakta mig

På våra yogaklasser har vi alltid dropin boka dig via schema eller Wondr-appen. Vill du delta i en kurs eller workshop köper du dem i hemsidan under Kurser & Workshops. Om du har frågor får du gärna kontakta oss här.

5 + 9 =