Massage

Din hälsa den fysiska så väl som den psykiska, är
den viktigaste ingrediensen för att leva ett lyckligt liv.

 

Svenska klassiska massage

Mjukar upp dina spända muskler och tänjer din bindväv. Den ökar blodcirkulationen och även välbefinnandet.

Den klassiska massagen är djupgående och läkande. Musklerna bearbetas genom strykningar och knådningar. Detta minskar spänningar och värk i muskler, leder och även svullnader orsakade av dålig lymfcirkulation. Massagen verkar också avslappnande och lugnande för sinnet genom att beröringen frigör lugn och ro-hormoner.

Massagen används både i friskvårdande syfte och för rehabiliterande behandling av specifika skador och besvär i muskler och leder. Massage ger en avslappnande effekt på kroppen, stärker immunförsvaret och motverkar stress, vilket också ökar din prestationsförmåga.

Naturligtvis väljer du själv hur kraftfull du önskar din behandling.

 

Massör – Camilla Brännbäck

Massör – Jenny Hamilton

 

550kr  –  45min Svensk Klassisk Massage 

650kr  –  60min Svensk Klassisk Massage 

800kr  –  75min Svensk Klassisk Massage 

920kr  –  90min Svensk Klassisk Massage

 

Massageterapi

Massageterapi är sjukvårdande och hälsobefrämjande. Djupgående massage som inriktar sig på att återfå och upprätthålla god fysisk funktion i samband med rörelse, aktivitet, hållning och hälsa.

Problem som smärta, stelhet, rörelseinskränkning och domningar kan uppstå på grund av muskelspänningar och dess samverkan med leder och nerver.

Behandlingen börjar med en rörelse analys och övergår till behandling som består av djupgående massage, stretch och triggerpunktsbehandling.

Rådgivning och rekommendationer kring träning, kroppshållning, ergonomi, avspänningsövningar, stretch och egenvård erbjuds också.

Under 50min hinner vi med 1-2 problemområden.

 

Massör – Camilla Brännbäck

Massör – Jenny Hamilton

 

550kr  –  50min Medicinsk Massageterapi