Om mig och 1Tribe

Varför heter vi 1 Tribe?

När jag inte kunde hålla tillbaka drömmen om en studio som kan få bli den där oasen i vardagen så var det viktigt att finna ett namn som just förklarade allt det som är min filosofi.

Att leka med ord har alltid legat mig varmt om hjärtat och att ett enda ord kan ha så många olika betydelser. Så efter mycket funderande fram och tillbaka kom det till mig en natt – 1Tribe!

Visst låter det lite väl klyschigt men oj så mycket smarta löningar man kan komma fram till bara man lämnar lite utrymme för reflektion!

”Tribe” är engelska och betyder ”stam”. Enligt mitt sätt att se på det är en stam ett ställe dit människor söker sig för att finna gemenskap och styrka. Här delas kunskap och erfarenhet.

Tribe kan ju också så finurligt delas upp, Tri – Be:

  • Tri – Treenigheten av Sinne, Kropp & Själ
  • Be – Vila i varandet av att du är perfekt precis som du är, helt unik och magnifik. Det enda du behöver göra är att existera.

 

Varför träd som logga?

Det är så fint att ordet ”stam” på svenska kan ha fler betydelser där en är ”trädstam”. Jag tänker mig ett träd med djupa rötter och med en bred trädkrona som ger skydd för alla som söker sig in. Det är min filosofi!

Här är alla välkomna och bättre är att jobba med det som redan finns där. Det finns så mycket fint hos oss människor och vi är perfekta som vi är! Tillsammans med oss kan du möta din vardag med både balans och en större medvetenhet om vem du egentligen är.

Du är varmt välkommen att bli en del av 1Tribe

Namaste

Camilla Brännbäck

Kontakta mig

På våra yogaklasser har vi alltid dropin. Vill du delta i en kurs eller workshop köper du dem i vår webbshop. Om du har frågor får du gärna kontakta oss här.

5 + 15 =