MEDLEMSKAP & AKTUELLA KAMPANJER

MEDLEMSKAP

Alla som yogar, PT-tränar eller köper massagebehandling hos oss är medlemmar, oavsett om du kommer varje dag, eller bara vill ta en klass/behandling när du är på besök i Upplands Väsby.

Ett medlemskap hos oss ger dig yoga från tidig morgon till sen kväll, alla dagar i veckan. Du väljer det medlemskap som passar dig och hur ofta du vill yoga. Löpande medlemskap, klippkort eller en enstaka klass. Som medlem har du möjlighet att boka dina klasser i vårt bokningssystem. Alla köp och bokningar görs av dig innan du kommer till studion. Från den dagen du är medlem hos oss gör du dina köp och bokar dina klasser under din profil i appen Wondr.

Massagebehandlingar köps första gången genom hemsidan och därefter bokar du genom din profil i Wondr appen som du skapat genom ditt köp. Här kan du nu välja vilken dag och den tid som passar dig.

STUDENT & PENSIONÄR. 10% rabatt ges till dig som studerar eller är pensionär. Maila info@1tribe.se med ett intyg så lägger vi upp medlemskapet till dig. Är du student vill vi att du visar det genom att maila oss ett nytt intyg var 6:e månad.

SÅ HÄR GÖR DU:

1.

Välj vilket medlemskap du vill ha.
Du kan se vår medlemskapsguide här nedan.
Under den väljer och betalar du ditt medlemskap.
Betala och lägg in dina uppgifter i en profil.

2.

Du bokar klasser på hemsidan eller i appen Wondr.
Du får ett mail med uppgifter att logga in med.
Under din medlemsprofil kan du förnya medlemskapet,
hämta friskvårdskvitton, se hur ofta du besökt oss och mycket mer.

3.

Välkommen till 1 Tribe!

 

FAR

På uppdrag av Hälso- och sjukvårdsförvaltningen ansvarar Akademiskt Primärvårdscentrum för rekrytering och kvalitetssäkring av aktivitetsarrangörer. Det betyder att vi är utbildade och certifierade av Akademiskt Primärvårdscentrum och kan ta emot personer med ett FaR, Fysisk Aktivitet på Recept. För att komma igång med FAR När du köper ett FAR-kort så ingår ett möte och du är antingen välkommen till oss eller så blir du uppringd av vår FAR-ledare Camilla Brännbäck. Du får då chans att ställa frågor och du kan få vägledning i vilken yogaform som passar dig, om du känner dig osäker. Du kan kontakta Camilla på camilla.brannback@1tribe.se för att boka tid. Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor!